fbpx

Sansevogn på besøg hos Demensalliancen

Moto Muto og  sansevognen var d. 9 -10 april i Kolding, gæster til Demensalliancens tema dage. Et par spændende temadage som omhandlede fremtidens plejebolig for demente.

Til temadagene deltog  97 videns personer fra 21 kommuner.

Demensalliancen er en politisk videns delings organisation, sammensat af, FOA, Pensam, Ældresagen, Dansk sygeplejeråd og Ergoterapeut foreningen.

På programmet var blandt andet: “Gave til rummet” hvor deltagerne kunne fremlægge hvilke initiativer, de havde foretaget sig. Initiativerne var af forskellig karakter. En del af  projekterne som var en gave til rummet – var sanserum og der var også en enkelt sansehave.

De to dage havde masser af spændende temaer – men en ting var gennemgående – Døgnrytme. Tilgangen til døgnrytme var der dog, en del delte meninger om, blandt Demensalliancens boligrejsehold og ekspertpanelet.

Skriv en kommentar