fbpx

Om os

Moto Muto betyder forandring og bevægelse, hvilket afspejler den dynamiske entreprenørånd som siden 2009 har drevet Moto Muto, og fortsat er en vigtig del af virksomhedens profil og kultur.  I Moto Muto har vi leveret, udviklet og produceret døgnrytmesystemer og sanserum til plejecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger, børnehaver/SFO og skoler siden vores opstart for snart 10 år siden. Vi er beliggende i Risskov v. Århus og vores døre er altid åbne.

Historien om Sansevognen:
Sansevogns konceptet er udviklet i tæt samarbejde med Inger Erhartsen, som kom til Moto Muto i 2015 med idéen om at samle forskellige former for sanse oplevelser i et for møbel, som Inger udtalte det. Dette skete baggrund af en henvendelse fra Psykiatrien i Region Midt, som havde et ønske om at få et traditionelt “sanserum”. Pladsmangel var en af flere udfordringer i projektet og vi indgik derfor i en dialog om, hvad der var af muligheder. Sansevognen blev løsningen – og det blev nu muligt at give sansebehandlinger direkte på patientstuerne. Dengang anså vi Sansevognen for at være et enkeltstående projekt, men tilbagemeldingerne vores kunder gør, at vi er overbeviste om at en mobil løsning er fremtiden for sanserummet.

Med Sansevognen møder vi dig dér, hvor du er – og uanset hvilke indsatsområder vi arbejder med, tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes institutions situation. Lige netop herfor tager vi ud og demonstrerer sansevognen til alle, der skulle være nysgerrig på, hvad konceptet går ud på. Vi skal være ærlige og sige, at rigtig mange borgere på tværs af indsats områderne finder stor glæde i stimuleringen fra sansevognen – Men! erfaringen er også, at der vil være borgere som ikke har glæde af sansevognen. Derfor udlåner vi sansevognen, så vi sikrer os, at personalet har et godt grundlag for at vurdere udbyttet af investeringen i en Sansevogn. Alt udlån og demonstration af Sansevognen er selvfølgelig gratis, uforpligtende og risikofrit for jer.